First Wabash Community Centre consultation July 10!

Poster with details about the Wabash Communty Centre public consultation, as described in the post.

The City has announced the first public consultation for the new Wabash Community Centre at Sorauren Park. It will take place July 10, starting at 6 p.m., at Bishop Marrocco / Thomas Merton Catholic Secondary School at Bloor and Dundas.

Please attend to provide your input and show your support for the new centre, for which the community has been advocating since the early 1990s, most recently by the Friends of Sorauren Park.

The City has budgeted $40 million for the project. The province recently promised an additional $3.3 million towards aquatic facilities.

Here is the message from Councillor Gord Perks:

Hello Friends,

The City of Toronto is building a new Community Centre on Wabash Avenue, located just east of the fieldhouse in Sorauren Park on the site of the old Linseed Factory.

This is very exciting.

Please join me for a meeting with community members and City of Toronto Parks staff to discuss the Wabash Community Centre.

Community input is essential when deciding how best to improve public spaces and this meeting will serve as a great opportunity to hear from you.

This will be the first of many community consultations.

Tuesday, July 10, 2018

6:30 to 8:30 p.m.

Bishop Marrocco / Thomas Merton Catholic Secondary School
1515 Bloor Street West, Staff Room, Rm. 331

Please see the flyer for more information. This site is accessible.

If you have any questions or are unable to attend the meeting and wish to share your concerns, please do not hesitate to contact my office at councillor_perks@toronto.ca .

Look forward to seeing you on July 10th at Bishop Marrocco for the first of many community conversations.

Sincerely,

Gord

Councillor Gord Perks
Ward 14, Parkdale High-Park

Birds-eye view drawing of the old brick linseed oil mill building, re-imagined as the Wabash Community Centre

2009 concept plan for Wabash Community Centre by Oleson Worland_Taylor Smyth architects, in joint venture. The plan would use the footprint and exterior of the old linseed oil mill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s